|  Zapytanie Ofertowe dla postępowania ofertowego na wykonanie usługi o wartości szacunkowej poniżej 30.000 EURO na Wynajem sali konferencyjnej wraz z obsługą i zapewnieniem cateringu  na potrzeby organizacji konferencji podsumowującej realizację projektu pn. „Rozbudowa, przebudowa i modernizacja oczyszczalni ścieków sanitarnych oraz przepompowni sieciowych kanalizacji sanitarnej w miejscowości Bircza” wyłonionego w ramach konkursu ogólnego  nr RPPK.04.03.01-IZ.00-18-001/16  w ramach osi priorytetowej IV Ochrona środowiska naturalnego i dziedzictwa kulturowego, działania 4.3 Gospodarka wodno-ściekowa, poddziałania 4.3.1 Gospodarka ściekowa Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2014 – 2020 
   Przedmiotem zamówienia jest wynajem sali konferencyjnej wraz z obsługą i zapewnieniem cateringu  na potrzeby organizacji konferencji podsumowującej realizację projektu pn. „Rozbudowa, przebudowa i modernizacja oczyszczalni ścieków sanitarnych oraz przepompowni sieciowych kanalizacji sanitarnej w miejscowości Bircza” wyłonionego w ramach konkursu ogólnego  nr RPPK.04.03.01-IZ.00-18-001/16  w ramach osi priorytetowej IV Ochrona środowiska naturalnego i dziedzictwa kulturowego, działania 4.3 Gospodarka wodno-ściekowa, poddziałania 4.3.1 Gospodarka ściekowa Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2014 – 2020.   1.      Szczegółowy opis zamówienia dotyczący konferencji: •   Liczba uczestników konferencji: 50 osób, •   Miejsce konferencji: Bircza, •   Wykonawca zapewni salę przeznaczoną na przeprowadzenie konferencji, dostosowaną jednocześnie do podania i spożycia poczęstunku w ramach przerwy kawowej oraz podania i spożycia obiadu wraz z obsługą i cateringiem.   2.      Szczegóły dotyczące wyposażenia Sali.   Wykonawca zapewni: 
    wyposażenie sali w minimum 50 krzeseł – ich rozstawienie, laptop, rzutnik multimedialny, oświetlenie sali, nagłośnienie i minimum 2 mikrofony, zorganizowanie i rozstawienie ekranu odpowiednio dużego do wyświetlenia na konferencji prezentacji Power Point, podłączenie wszelkiego sprzętu oświetleniowego, nagłośnieniowego i audiowizualnego użytego podczas konferencji i jego obsługę podczas trwania konferencji,wyposażenie sali w stoły do rozłożenia poczęstunku i naczyń w trakcie przerwy kawowej oraz obrusy materiałowe na stoły wraz z przybraniem, a także dodatkowy stół na brudne naczynia,wyposażenie sali w stoły i krzesła dla wszystkich uczestników konferencji podczas spożywania obiadu. Naczynia szklane, porcelanowe lub porcelitowe oraz sztućce ze stali nierdzewnej, serwetki jednorazowe, papierowe, składane dla każdego uczestnika,przygotowanie sali i poczęstunek przed konferencją i uprzątnie po jej zakończeniu,bieżące uzupełnianie poczęstunku oraz sprzątanie brudnych naczyń,personel do obsługi na miejscu odbywającej się konferencji, oraz pozostawanie personelu do dyspozycji zamawiającego i uczestników,możliwość skorzystania przez uczestników konferencji z bezpłatnej szatni oraz bezpłatnego parkingu.   W czasie konferencji przewidziano dwie przerwy: ü  Przerwę kawową, ü  Przerwę obiadową na zakończenie konferencji.     3.      Menu w przerwie kawowej i w czasie obiadu.   Menu przerwa kawowa: •   2 lub więcej warników z wrzątkiem (min. 5 l) –woda bez ograniczeń, (herbata ekspresowa, torebki z zawieszką, każda sztuka pakowana osobno, 200 szt.) •   kawa rozpuszczalna typu classic – bez ograniczeń, •   kawa mielona – bez ograniczeń, •   śmietanka do kawy w płynie – bez ograniczeń, •   cukier biały – bez ograniczeń, •   cytryna – bez ograniczeń, •   woda mineralna gazowana butelkowana – po 500 ml na osobę, •   woda mineralna niegazowana butelkowana – po 500 ml na osobę, •   sok podawany w dzbankach – 3 rodzaje, po 100 ml każdego rodzaju na osobę, •   ciastka kruche – minimum po 60 g dla każdego z uczestników,     Menu obiad typu bufet szwedzki: •   Zupa (w przeliczeniu 350 ml na osobę), •   1 danie mięsne o wadze 150 g na osobę + pasujący dodatek typu ziemniaki, kasza, ryż itp. o wadze 200 g na osobę, •   surówki / sałatki: 3 rodzaje, po 150 g każdego rodzaju na osobę, •   deser: 2 rodzaje ciast (1 ciasto typu domowego wypieku np. sernik, szarlotka i 1 ciasto z kremem), w przeliczeniu po 1,5 porcji na osobę.   Podczas obiadu podawane są: kawa, herbata, śmietanka do kawy, cukier, cytryna,  woda mineralna gazowana, woda mineralna niegazowana, zupa, ciepłe dania obiadowe, surówki / sałatki oraz deser. Poczęstunek uzupełniany jest na bieżąco oraz napoje ciepłe dostępne są bez ograniczeń (wymogi takie jak przy przerwie kawowej).     CPV:  - 55120000-7 - Usługi hotelarskie w zakresie spotkań i konferencji - 55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków  
 
                        Data składania ofert:2018-06-15 10:00:00
 |